Takläggare ramlar från tak i Norrköping

Takläggare ramlar från tak i Norrköping

februari 5, 2020 0 av admin

Det finns alltid en risk för takläggare som arbetar i Norrköping att ramla från taken. Det är någonting som staden borde tas på ett större allvar. Taktsäkerhet för takläggare är allting och det borde tas på ett större allvar i mina ögon. Norrköping har som stad inte tillräckligt bra säkerhet för takläggare som riskerar sitt liv för sina kunder. Jag uppmanar alla att gå ihop i en enad demonstration på samtliga torg i Norrköping för att kommunen ska förstå allvaret! I min värld är människors hälsa A och O och det kommuner, landsting och staten borde lägga sitt fulla fokus på. Gratis sjukvård är väl härligt men vi måste lägga mer fokus på att förebygga skadorna så att skattepengarna slipper gå till sjukvården.

Takläggare i Norrköping fokuserar på säkerhet

Denna takläggare i Norrköping har sedan länge försökt att ändra på hur det ser ut. De erbjuder marknadens billigaste taksäkerhet för att varken takläggare eller fotgängare i Norrköping ska behöva skadas. I mina ögon är dem samhället superhjältar och går den där extra milen som ingen annan firma riktigt gör. Hur kan man som samhällsälskare inte älska det? ¨Jag älskar det jobbet de gör för samhället och att de låter det gå ut på deras egna vinster.

De flesta i Sverige brukar tyvärr låta vinster gå dem upp över öronen, vanliga människor är alla livs levande Ikaros. Min skepticism går tyvärr ut över min tilltro hos människan. Jag vet att den vanliga människan inte investerar i taksäkerhet i samma utsträckning som dem etiskt upphöjda. De som likt Patroclus går i döden för sina medmänniskor, är dem som investerar i taksäkerhet.

Mycket tak i Norrköping

Staden är stor jämfört med Sveriges median när det kommer till storleken på städer i vårt land. Men det finns minst lika mycket företag som konkurrerar om dessa tak så det är inget som går till spillo!

Företaget jag rekommenderar lämnar alltid kostnadsfria offerter på sina arbeten!