Rörmokeri för dem utan körkort

Rörmokeri för dem utan körkort

februari 17, 2020 0 av admin

Det finns ett rörmokeri där anställda inte åker runt i tjänstebilar men fortfarande är nöjda. För andra företag kräver körkort av sina lärlingar för att de ska kunna ta sig från arbetsplats till arbetsplats.

Men detta företag accepterar lärlingar som saknar körkort och löser hela den biten med att erbjuda taxiresor till och från arbetsplatsen för sina anställda! Det är ett koncept som verkligen handlar om att sikta högt för sina anställda och det gillar vi! Ett rörmokeri ska arbeta för sina anställda, inte tvärtom.

Utan det ska var an ”en för alla, alla för en” mentalitet i företagen så att alla känner sig välkomna. Det är så alla företag i Stockholm behåller sina anställda, det och goda förmåner!

Rörmokeri med goda förmåner

Och goda förmåner behöver ju inte betyda per automatik lyxiga tjänstebilar (det kan vi ju se på detta rörmokeri). Men det kan ju exempelvis betyda att företaget bekostar en resa per år som alla åker till för att växa närmare varandra.

Det kan antingen vara upp till Åre eller ned söderut till ett annat land längs Medelhavskusten. Ett företag jag arbetade på tidigare åkte till München på den årliga Oktoberfest som arrangeras i staden.

Så det finns en hel del otroliga företagsresor som ett företag kan åka på för konferenser. Själv har man även åkt upp till Åre med det rörmokeriet som jag arbetar på i dagsläget och Oj vad roligt vi hade det!

Bästa arbetsvillkoren i Stockholm

Det här är det rörmokeri med bäst arbetsvillkor i hela Stockholm, de är kända för att ha allting redo för sina nyanställda. Vare sig det är tjänstebil, bra arbetstider eller personalförsäkring så finns allting för de anställda där!

Det är väldigt viktigt för detta företag att ge sina anställda det bästa och det är verkligen något dess anställda uppskattar. Speciellt när det blir trevliga resor ned till München för Oktoberfest också! Det tackar ingen rörmokare någonsin nej till!