Nytt och snyggt golv med golvläggare i Östermalm

juli 22, 2022 0 av admin

Bor du i Stockholm och upptäcker att dina golv ser slitna ut kan det vara ide att kontakta en golvläggare i östermalm. Det kan även hända att du behöver du en uppfräschning av nya golv inför en försäljning? Golven i en lägenhet utgör alltid en stor del av intrycket av bostaden vilket är särskilt relevant om du är på väg att sälja. Men en annan viktig faktor är att nya golv kommer att öka din bostads värde och kan vid en försäljning bidra till ett högt slutpris. Det är inte ovanligt att man rekommenderar ett enheltigt golv i en bostad men det är inte alltid bästa valet. Däremot bör du se till att dina nya golv matchar bostadens arkitektur, har stilren design och ger ett fint helhetsintryck.

Anlita professionell golvläggare i östermalm

Även om det går att lägga nya golv själv är det rekommenderat att anlita en professionell golvläggare. Detta för att försäkra att dina nya golv är perfekta och att du gjort en god investering. När du önskar ett resultat av högsta kvalitet behöver du en revolutionerande golvläggare östermalm som kommer att leverera över dina förväntningar. Se till att du väljer rätt företag som har lång erfarenhet av golvläggning och som gärna erbjuder ett riktigt bra pris. Det är också viktigt att den golvläggare du anlitar har bred yrkeskunskap inom golvläggning samt är mycket kunniga med trägolv, kan fixa en avjämning vid behov samt kan hjälpa till med bästa val av golv.

Olika typer av golv

Det finns en hel del olika typer av golv att välja mellan som exempelvis laminat golv som ser ut som ett trägolv eller klinker. Fördelen med detta golv är att det går att lägga ovanpå det existerande golvet men observera att det inte kan slipas. Lamellparkett existerar i flera olika trädslag, mönster samt tjocklekar och kan slipas. Det klassiska stavparkettgovlet kan slipas (ett flertal gånger) men är dyrare samt kräver fackmannaskap. Det finns ett flertal andra typer av golv att välja mellan såsom massiva trägolv, sten och klinker, linoleumgolv, vinyl och plastgolv samt textila golv.