Målare i drömstaden Stockholm

Målare i drömstaden Stockholm

januari 10, 2020 0 av admin

Stockholm är utan tvekan en drömstad för målare. Staden har allt ifrån vackra träfasader ute i dess villaförorter, till kulturhistoriska byggnader med underbara trappuppgångar i innerstan. Det finns med andra ord något för alla målare i Stockholm. I och med att staden är störst i Sverige finns det ett konstant tryck på förfrågningar att ta del av. Det kan röra sig om allt ifrån mindre målningar i lägenheter till att måla hela villaområden så det gäller att vara på hugget när förfrågningarna kommer in!

Bostadsrättsföreningar i Stockholm

Stockholm har det största antalet bostadsrättsföreningar i hela Sverige. Så det finns med andra ord en hel del vackra trappuppgångar att ta del av för den med intresse att jobba mot den typen av kunder. Stockholm är även stor för Sveriges nyproduktionsmarknad och det finns även där en hel del att hämta projektmässigt för målare. Söderut ned mot Södertälje finns det även en hel del att hämta på brf-fronten. Koncentrationen av föreningar är nämligen exceptionellt hög i staden. Inte som nivåerna i huvudstaden men fortfarande höga jämfört med andra delar av Sverige.

Mycket ansvar för en målare?

Det tillkommer mycket ansvar när man arbetar som målare i Stockholm. Det må vara ett till synes lätt arbete men att kombinera tighta deadlines med kvalité kräver mycket ansvar. Om ni arbetar mot privatpersoner blir det även mycket kundkontakt där du behöver bemöta kunden på ett trevligt sätt. Att representera ett företag på bästa sätt i någon annans hem kräver mycket ansvar i sig. Om man får företaget att se oprofessionellt ut ur kundens ögon blir man inte kvar länge i branschen tyvärr. Ansvar är med andra ord A och O för dig som arbetare inom måleribranschen. Det låter som ett jobbigt arbete men sanningen är den att arbetet är betydligt mycket mer skratt än tårar. Jag skulle rekommendera branschen till alla mina vänner, och speciellt denna firma!