Fasadrenovering i bostadsrättsförening / brf

Fasadrenovering i bostadsrättsförening / brf

januari 9, 2020 0 av admin

Det finns många företag i Stockholm du kan jobba på där du får sitta på varma kontor och se snöflingorna falla genom fönstret. Att arbeta inom fasadrenovering i bostadsrättsförening / brf under vintern betyder bara en sak. Kyla. Inte för att kylan nödvändigtvis är lidande, snarare tvärtom. Se det som en extrastark trippelespresso! Om kyla är något som får dina ben att vika sig är nog inte fasadrenovering i brf / bostadsrättsförening rätt bransch att arbeta inom. Om du verkligen vill arbeta i branschen men skippa kylan rekommenderar jag dig att arbeta i Barcelona istället för Stockholm. Många företag i Sverige (även detta) utför nämligen mycket projekt på sydligare breddgrader.

Tilläggsisolerade fasader i bostadsrättsföreningar

Utöver fasadrenovering i bostadsrättsförening / brf utför även företaget Tilläggsisolering. Det kanske till och med är företagets arbete i era fasader som värmer kontoret du sitter på idag! Förutom tilläggsisoleringen utför de även arbeten som exempelvis att montera ventilerade tegelfasadsystem i nyproduktion.

Duktiga på fasadrenovering i brf?

Det finns en firma i huvudstaden som arbetar hårt med att alltid hålla tidsramen utan att förlora kvalitet i sitt arbete. De har sen många år tillbaka varit en av dem större firmorna i Sverige inom fasadrenovering. Deras kunskaper räcker längre än att bara utföra renoveringsjobb, de är nämligen även giganter på att montera fasadplattor inom nyproduktion!

Har dem basen i huvudstaden?

Ja företaget utgår från huvudstaden men om projektet känns rätt kikar de mer än gärna på det i andra städer! Det är egentligen bara att höra av sig till dem så kommer dem ut och kikar på projektet. Dessa grabbar älskar verkligen fasader och hade åkt till månen och tillbaka bara för att få utföra ett schysst projekt. För ett par år sedan åkte grabbarna ner till Båstad för att kunna renovera en fasad åt en brf. Fastigheten var inte stor och distansen var lång, men det här var en kulturfastighet med en otrolig fasad. Ett drömprojekt för dessa grabbar med andra ord!