Öka proteinintaget med Barebells proteinbars!

Öka proteinintaget med Barebells proteinbars!

januari 20, 2020 0 av admin

En av de största fördelarna med träning med fria vikter är ökningen av både massa och styrka. Den ökningen härstammar från att sätta musklerna under hård press och för att senare ge dem mycket näring och vila. Där är det A och O att hålla ett högt och kontinuerligt proteinintag för att maximera näringsintaget. Proteinet och aminosyrorna är nämligen kroppens så kallade byggstenar.

I Barebells produkter har främst dem tunga grenade aminosyrorna lyfts fram i kombination med proteinet. Den kombinationen är optimal för att ge din kropp vad den behöver – vila, uppbyggnad och återhämtning!

Barebells proteinbars eller proteinshake?

För att nå den perfekta formen krävs det att du ständigt håller det höga proteinintaget och för dina 8 timmars sömn. Du kan träna dina 4 timmar om dagen och lyfta dina 100 kg skrot med en hand. Men om du inte ger din kropp den vila den behöver för att återhämta sig och de byggstenarna för att bygga blir ditt träningspass helt förgäves. Fördelen med Barebells är att de har optimerat näringsinnehållet för att din återhämtning ska bli längre och din muskelökning större. Näringsinnehållet är ungefär densamma per portion i Barebells proteinshake och proteinbars, så vilken näringsform du föredrar är helt upp till dig!

Resultatet blir detsamma – mer styrka och större muskler!

Vart finner jag Barebells produkter?

Barebells produkter finner du allt som oftast i träningsbutiker och matvarubutiker. En träningsbutik som innehar ett gott sortiment och ett gott rykte i Gym-världen är Atletbutiken .

De har sina lokaler på Råsundavägen 157 i Solna och har öppet mellan 11 till 19 på vardagar och 11 till 15 på lördagar. På söndagar har butiken dessvärre stängt.

Om du enbart har möjlighet att ta dig till deras fysiska butik på söndagar kan det vara enklare att beställa hem från dem online. Att hitta deras sortiment på nätet är väldigt enkelt då deras webbshop är välformad. Där finns det allt ifrån träningsredskap och träningskläder, till kosttillskott och bantningspulver.