Pålitlig leverantör av byggfolietejp

Söker du efter byggfolietejp? Hos T-emballage finns allt du behöver på området. De arbetar med förpackningslösningar till både sågverk och industri, samt levererar högkvalitativt byggmaterial till flera olika branscher.

De har ett stort kundfokus, med ett stort personligt engagemang, där förtroende är en viktig hörnsten. Deras lösningar och materialflöden är alltid unika för varje kund. De utvecklar också kontinuerligt sin verksamhet.

Även hållbarhet är en viktig fråga hos företaget, men detta är också ett koncept som sträcker sig bortom rena miljöfrågor. Fokus på hållbarhet gäller även inom personalhantering, jämställdhet, och i lönefrågor.  Kort och gott är det ett ledord som innefattar det mesta företaget gör.

Företaget har ett väl utvecklat tänk i den här sortens frågor, och är väl med i sin tid.

Levererar byggfolietejp till industrin

Vid starten kretsade verksamheten kring att leverera förpackningar till industrin. Med åren har annan verksamhet och kompetens tillkommit.  Det visade sig att den här sortens verksamhet och kunskap på ett logiskt sätt hade beröringspunkter med andra sammanhang, och företaget breddade sitt fokus till att även innefatta leverans gentemot hustillverkare.

Idag är de en heltäckande leverantör inom byggmaterial och olika förpackningslösningar, bland annat byggfolietejp. Bland kunderna finns idag även sågverk och byggvaruhandel. De har stor erfarenhet av logistik, och en stor passion för den här sortens frågeställningar. Detta gör att de har den lyhördhet och problemlösningsförmåga som krävs för att kunna hitta skräddarsydda lösningar som passar ert företag optimalt.

De har också en väldigt uppskattad teknisk support, och direktkontakt med deras samarbetspartners och kunder har gjort att de har kunnat ta fram och utveckla ett antal nya produkter genom åren. Här hittar du både ett välsorterat sortiment, och en support som alltid ger dig raka, användbara svar.