Letar du efter en weekendbag herr?

En weekendbag herr, är en form av weekendväska anpassad just för herrar. Det som är så bra med en weekendbag, är att de är smidiga att ha med, om du ska resa bort på kortare resor. Om du ska vara borta en helg, eller en weekend, så är det onödigt att packa en stor resväska. 

De är ofta klumpiga och tar stor plats och du måste alltid ha koll på den. En wekeendbag herr skinn hänger du över axeln, och är redo för avfärd. I en sådan får du även plats med det du behöver. Det finns weekendbag herrmodell i skinn hos SeMi accessories och det i en mängd olika modeller.

Weekendväskor för herrar

När det gäller wekeendbags för herrar i läder, så kan du välja mellan flera modeller, flera färger och utformningar. Du kan använda denna väska dagligen om du vill och inte bara för resan. Dock är de så bra i storlek att de passar perfekt om du bara vill ha med handbagage på flyget. 

Du kan även ha den med om du ska besöka flickvännen i grannstaden, eller om du ska hem till kompisen över helgen. En bra idé är att kombinera din weekendbag med andra sorters väskor hos SeMi accessories. Hos dem finns det snygga portföljer, datorväskor och mycket mer. Alla väskor som de erbjuder i sitt sortiment är i läder och därmed håller de hög kvalitet. Med väskor från SeMi accessories får hållbara produkter som också är snygga att se på.​