Behöver du formsprutning av plast?

Formsprutning plast är kanske något du eller ditt företag har behov av. Att göra små detaljer i just plast kräver precision, samt smörjning i form av fettpatroner. Om man har behov av att göra många små detaljer i plast och det ska vara ett stort antal av likadana produkter så är det perfekt att göra det via just gör formsprutning plast​​. 

Att formspruta plast sker på lite olika sätt, men det är ofta i en maskin. Plasten smälts ner och läggs i en form. Där ska den sedan stelna, så att den antar samma form som den ligger i. Du som vill ha formsprutning plast, eller fettpatroner, kan kontakta GR Produkter AB.

Plastprodukter som formsprutas

GR Produkter AB har ett eget screentryckeri, samt samarbetar med ett screentryckeri i Holland och de sysslar bland anat med formsprutning plast. De tillverkar även, sedan 1992, fettpatroner av märket Hugo Cartridge. Detta företag erbjuder högkvalitativa produkter i tryck upp till sex olika färger, samt fettpatroner. Denna produkt har de etablerat på marknaden och du kan garanteras att dessa är i högsta kvalitet. 

Många har redan upplevt vad denna produkt kan göra för dem och är nöjda. GR Produkter AB erbjuder olika kvalitetsprodukter till dig. Du som vill veta mer om vad de kan göra för dig eller vad de kan erbjuda när det kommer till formsprutning plast, kan besöka deras hemsida. Du kan även komma i kontakt med dem så kan de berätta mer om just vad de har att erbjuda.​